1
Domaći fudbal
Partizan v Olympiacos UEFA Champions League Qualifications

FOTO: STARSPORT

TEŠKO DA ĆE GROBARI POVEROVATI U OVO: Žarko Žečević tvrdi da ništa nije imao sa odlazećom upravom Partizana!

Objavljeno: 02.10.24 u 21:06

„Nisam vodio, niti vodim klub iz senke“

Bivši generalni sekretar Partizana, Žarko Zečević, odgovorio je na optužbe da i dalje ima značajan uticaj u funkcionisanju kluba, te da su njegova podrška i uticaj pomogli Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuri da ostanu na pozicijama predsednika i generalnog direktora, iako će obojica biti smenjeni na predstojećoj Skupštini 11. oktobra.

Zečević je više od dvadeset godina bio zvanično u strukturama FK Partizan, ali njegov uticaj nikada nije nestao. Iako se povukao sa Nenadom Bjekovićem zbog sukoba sa navijačima „Grobara“, ostao je član Skupštine kluba i nastavio da igra važnu ulogu u dešavanjima unutar kluba.

FK Partizan Izborna Skusptina
FOTO: STARSPORT

Ovaj dugogodišnji funkcioner Partizana našao se ponovo na udaru navijača. Oni ga smatraju jednim od ključnih faktora koji su omogućili aktuelnoj upravi da ostane na čelu kluba uprkos lošim rezultatima, ozbiljnim finansijskim problemima i kontinuiranom padu kluba, posebno u poslednjih šest do sedam godina.

Navijači crno-belih veruju da je upravo Zečević pružao podršku Vazuri i Vučeliću, koristeći svoj uticaj kako bi osigurao njihovu dugogodišnju vladavinu, iako zvanično obavlja funkciju potpredsednika Olimpijskog komiteta Srbije.

Zlatna Lopta 2023 Nagrada Awards
FOTO: STARSPORT

Zečević se dugo nije javno oglašavao povodom ovih optužbi, ali sada je odlučio da prekine ćutanje, verovatno podstaknut najavljenim promenama u rukovodstvu kluba.

Napišite ovo velikim slovima – ne učestvujem u kadriranju u FK Partizan. Nisam vodio, niti vodim klub iz senke. Ja sam čovek koji živi na suncu. Bespredmetne su te optužbe na moj račun. Nisam se mešao u rad uprave i rukovođenje klubom – rekao je Zečević za portal „Maxbet sport“.

Milutin Soskic Komemoracija
FOTO: STARSPORT

Kratko je komentarisao i aktuelnu situaciju, kao i mogući dolazak Rasima Ljajića na čelo Partizana.

Ne bih ja to mnogo komentarisao. Svaka promena je dobra, pogotovo za klub koji je u ovakvoj situaciji. Rasim je pravi čovek za to, samo je pitanje da li će da prihvati da dođe. Sve najbolje mislim o njemu – poručio je Zečević.

1
5
1 Komentara
  1. Zecevic je insistirao da dodje Vazura na mesto generalnog direktora, a Vujosevic za Vucelica na mesto predsednika JSD Partizan…Vuletic je zloupotrebljen, a i sam je kriv za pravnu formulaciju Skupstine… Kao sto se vidi sve Crnogorci…Čim su se dočepali funkcija poceo je otimački cirkus.
    OVO JE SAMO VRH LEDENOG BREGA.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter