1
Košarka
Partizan v Borac Cacak Aba League Season 2024 2025

Duane Washington Jr. (C) in action against Marko Pavicevic (R) during the Aba League Season 2024-2025 match between Partizan and Borac Cacak at Stark Arena on September 25, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠARLOT ZVANIČNO PREDSTAVIO DVEJNA VOŠINGTONA: Da li će učiniti uslugu Partizanu?! (FOTO)

Objavljeno: 02.10.24 u 22:22

Partizan očekuje veliki novac!

Bivši košarkaš Partizana, Dvejn Vošington, nedavno je raskinuo ugovor s beogradskim klubom kako bi omogućio realizaciju NBA trejda u kojem je uključen Karl Entoni Tauns.

Iako je najavljeno da će se Vošington najverovatnije vratiti u Beograd, i da će Partizan imati koristi od ovog trejda, situacija je postala komplikovanija nakon što je igrač predstavljen kao novi član Šarlot Hornetsa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Hornets (@hornets)

Sada se postavlja pitanje da li će se uopšte vratiti u crno-beli dres, posebno nakon što je pažljivo pročitano zvanično saopštenje kluba o njegovom odlasku.

Košarkaš Partizana Mozzart Bet Dvejn Vošington dobio je odobrenje Kluba da otputuje u Sjedinjene Američke Države. Pred igračem se pojavila mogućnost da kroz trejd u NBA ligi bude deo posla u kojem će svi akteri ostvariti neki svoj interes. Klub je pristao da izađe u susret igraču, dozvoli mu odlazak u SAD i kao akter u celoj transakciji će ostvariti značajan prihod. Takođe, KK Partizan Mozzart Bet zadržava prava na igrača u slučaju povratka u Evropu. Nakon okončanja kompletnog aranžmana, KK Partizan Mozzart Bet će objaviti više detalja – stoji u saopštenju.

Posebno se ističe deo „u slučaju povratka u Evropu„, što ostavlja otvorenim pitanje da li će Vošington uopšte ponovo zaigrati na evropskoj sceni.

Bez obzira na dalji razvoj situacije, Partizan će ostvariti prihod na osnovu ovog trejda, ali konkretni detalji o iznosu za sada nisu poznati.

2
1
1 Komentara
  1. Najbolje bi bilo da Vasington ostane u Americi, da KKP dobije oko milion dolara,i da da vrati Nanelija sa srpskim pasošem.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter