2
Evrokupovi
inter zvezda 3700

FOTO: Starsport

MOŽE SE IGRATI SA NJIMA, NISMO DALEKO OD OVOG NIVOA: Slovenački reprezentativac o jučerašnjem porazu Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 02.10.24 u 09:40

„Takva je bila danas utakmica. Dali su četiri, mi nismo nijedan!“

Nakon poraza Crvene zvezde od Intera rezultatom 4:0 u Milanu, u okviru drugog kola Lige šampiona, pred medije je izašao vezista Timi Maks Elšnik kako bi dao svoje viđenje utakmice.

Težak poraz, 4:0. Nije lako, pogotovo kad imaš osećaj da se može igrati sa njima, ali opet naše greške pomogle su im da lako dođu do šansi. Oni imaju kvalitet da to završavaju. Takva je bila danas utakmica. Dali su četiri, mi nismo nijedan. Imali smo šanse, ali nam je nešto falilo da to kapitalizujemo, a na drugoj strani oni su nas kažnjavali – rekao je Elšnik, jasno ukazujući na ključne momente meča u kojima su crveno-beli pravili greške koje je Inter kažnjavao.

inter zvezda 3691
FOTO: Starsport

Elšnik je govorio i o bolnom osećaju kada izgubiš ubedljivo, a nisi u potpunosti nadigran.

Imaš osećaj da možeš nešto više, igraš u gostima protiv Intera koji je prvak Italije. Prve dve utakmice su pokazale da Zvezda nije daleko od tog nivoa, ali da nam još ponešto fali. Treba raditi dalje, nema lakih protivnika, ali biće verovatno i malo lakših utakmica – rekao je Elšnik, ističući da tim mora da nastavi da se trudi i ispravlja greške.

Ključni trenutak utakmice desio se nakon njegovog prekršaja, kada je Hakan Čalhanoglu izveo sjajan slobodan udarac i doveo Inter u prednost.

Bio je neki centaršut, odbijena lopta, oni su bili blizu mene u pritisku, napravio sam faul i dali su nam taj gol iz slobodnjaka. Druga utakmica da dobijamo takav gol iz slobodnjaka… – objasnio je Elšnik.

0
0
2 Komentara
  1. Sve je ovo uzalud ako će Zvezda sad prodati Maksimovića i ako će pola sastava na kraju sezone opet otići.To se tako ne radi da bise došlo do rezultata.

    1
    0
    Odgovori
  2. Zašto Milojević ovo radi ,kad misli prestati sa svojim bunker opcijama i totalno pogrešno postavljenim igračima u prvom sastavu?Olajinku maltretira dok Kangi ne da da igra a forsira Silasa i Krunića koji su van svake forme.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter