0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - MARCH 06: Head coach Dusko Vujosevic (L) of Partizan Belgrade and head coach Svetislav Pesic (R) of FC Bayern Munich shake hands before the 2013-2014 Turkish Airlines Euroleague Top 16 game between Partizan Belgrade and FC Bayern Munich at Kombank Arena on March 06, 2014 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DULE VUJOŠEVIĆ O ČOVIĆU NA ČELU SAVEZA: „Nemamo dobar privatan odnos – Moja želja nije da talasam!“

Objavljeno: 02.10.24 u 11:47

Dugo godina su njih dvojica u izuzetno lošim odnosima!

Legendarni trener Partizana, Duško Vujošević nije preterano želeo da komentariše činjenicu da je za novog predsednik Košarkaškog saveza Srbije izabran Nebojša Čović.

Naime, doskorašnji predsednik KK Crvena zvezda, dobio je poverenje od strane 30 od ukupno 32 delegata. Tim povodom, Dule Vujošević pojasnio je koji bi trebali da budu prioriteti:

„Moja želja nije da talasam bilo šta. Moja želja je da se spreči pokušaj da Pešić ode i da se ne zatvore do kraja mogućnosti u kadrovskoj politici kada je u pitanju, primera radi, generalni sekretar, da se tu dovedu neki ljudi koji totalno onemogućavaju saradnju Partizana i Crvene zvezde. Čović i ja nemamo dobar privatan odnos i ne bi bilo pristojno da ja komentarišem njegovo postavljanje na to mesto. Želja mi je samo, iz mog ugla, a svako ima svoj ugao gledanja, da kažem da neko iskustvo i košarkašku pamet imam i ja i da kažem ono što je najbitnije kad već ne postoji Stručni savet koji je ukinut posle Slavnićevog odlaska sa mesta selektora. To ukidanje je odgovaralo i pojedinim selektorima jer nije imao ko da ih kontroliše pa i predsednicima saveza. Kad već pričamo o insticucijama, statutima i tako dalje mislim da bi trebalo vratiti Stručni savet.“ – izjavio je on u razgovoru za Sport Klub.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter