0
Košarka

FOTO: Starsport

ČOVIĆEV ZAMENIK IMENOVAN: Nenad Krstić se obratio medijima! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.24 u 13:09

Dobio je izuzetno važnu funkciju!

Nebojša Čović izabran je za novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije.

On je za svoje zamenike imenovao Nenada Krstića, Filipa Sunturlića, Darka Jovičića i Anu Joković, koja je i do sada bila na toj funkciji. Tim povodm medijima se obratio proslavljeni srpski reprezentativac Nenad Krstić:

„Ponovo sa vama, drago mi je što sam ovde, hvala na poverenju predsedniku, očekuje nas dosta posla. Iskren da budem. U prethodne dve godine nisam mnogo razmišljao o povratku u našu košarku, ali je poziv promenio sve, video sam ogromnu želju i energiju da se neke stvari promene i unaprede. Video sam novi tim ljudi koji definitivno ima potencijal za napredak. Što se tiče muškog sektora, neke stvari su krenule. Postoje tekuće stvari koje treba odraditi.“ – rekao je Krstić, te odmah potom dodao:

„Što se tiče mog sektora, neke sastanke sam odradio, ima dosta stvari koje se mogu unaprediti, nastaviti dalje. Očekuje nas i domaćinstvo U18 sledeće godine u Beogradu, što treba jako dobro da se pripremi, svi smo bili svedoci kada je naša selekcija uzela zlato posle dužeg vremena. Ima dosta talentovane dece, treba nam i sistem takmičenja, da ga uskladimo sa reprezentativnim akcijama. Treba na tome raditi, ima dosta posla, ja sam jako motivisan. Zahvalio bih se svima, pre svega predsedniku na poverenju, ne bih dužio. Očekujem da naša dela govore za nas. Za početak je to dovoljno.“ – zaključio je on.

0
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter