0
Evropske lige
emeri

FOTO: Printscreen

NEDELJKOVIĆ U PROBLEMU: Aston Vila traži novog desnog beka!

Objavljeno: 01.10.24 u 20:39

Trener Unai Emeri nije zadovoljan defanzivom svog tima!

Aston Vila beleži sjajne rezultate na startu sezone, ali uprkos šest pobeda i samo jednom porazu trener Birmingemskog kluba nije zadovoljan defanzivnim učinkom svoje ekipe.

Na otvaranju sezone standardni levi  bek Meti Keš doživeo je težu povredu pa je na toj poziciji Emeri rotirao mladog Kostu Nedeljkovića i štopere Enzrija Konsu i Lamara Bogardea. Ali po svemu sudeći trener ne vidi srbina kao ozbiljniju opciju pa je zatražio od sportskog direktora Monćija da mu dovede novog desnog beka u zimskom prelaznom roku.

-Ne branimo se dobro kao prošle sezone. I ne mislim samo na golmana i defanzivce već na ceo tim. Prvi koji mora da igra odrbanu je napadač, a prvi koja mora da počinje napad je golman. Ne smemo dozvoliti da primamo golove kao u dosadašnjem delu sezone. Ovo nije normalno”, izjavio je Emeri.

Nedeljković je šansu dobijao na kašičicu i očigledno je da nije spreman za premijerligaški fudbal. Engleski mediji ne navode ime fudbalera ali se pretpostavlja da je u pitanju defanzivac sa kojim je španski stručnjak već sarađivao.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter