0
Evrokupovi
mladi zvezda

FOTO: Printscreen

KOŠMAR: Mladi fudbaleri Zvezde ubedljivo poraženi!

Objavljeno: 01.10.24 u 16:42

Izabranici Nenada Milijaša pretrpeli poraz 4:0!

Duel mladih eikpa Intera i Crvene zvezda  predstavljao je uvertiru pred večerašnji okršaj ovih rivala u najelitnijem Evropskom takmičenju a ekipa crveno-belih se i nije baš proslavila pošto je rezultat već na poluvremenu iznosio 3:0 u korist vršnjaka iz Milana.

Inter je poveo u 23. minutu kada je De Pieri centrirao sa desne strane i pronašao potpuno usamljenog mladog slovenca Luku Topalovića koji nije imao preterano težak posao da dovede domaćina u vođstvo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Na 2:0 Inter je povećao u 35. minutu, za razliku od prvog gola ovoga puta akcija je išla po levoj strani kada je bek Mateo Koki iskoristio asistenciju Moskonija i efektno zakucao loptu pod prečku golmana Vuka Draškića. Samo pet minuta kasnije, Zvezdina odbrana je pukla još jednom, pošto je Topalovićevo dodavanje za De Pierija pretvoreno u treći gol.

Posle pauze, domaćinu je nastavio u istom ritmu, ali je golman Zvezde spasio tim nekoliko sigurnih golova.

U 61. minutu, Matija Moskoni kruniše svoju dobru partiju za konačnih 4:0.

Ostaje pitanje da li je šut Lazara Jovanovića iz 13. minuta blokiran rukom u kaznenom prostoru Intera, Beograđani su tražili penal, delovalo je da ima osnova za to, ali je sudija Saglam iz Turske odmahnuo rukom.

Zvezdini klinci zabeležili su drugi poraz, pošto su i u prvom kolu su poraženi od Benfike u Beogradu sa 1:2. Trebalo bi napomenuti da su crveno-beli igrali bez svog najboljeg igrača Andrije Makimovića koji se očekuje u startoj postavi na večerašnjem meču seniora.

Standings provided by Sofascore

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter