0
Fudbal
iniesta

FOTO: Printscreen

DOŠAO JE KRAJ! Povlači se strelac odlučujućeg gola u finalu Svetskog prvenstva!

Objavljeno: 01.10.24 u 17:30

Legenda Barselone i španskog fudbala odlučila da stavi tačku na igračku karijeru

Legendarni fudbaler Andrea Inijesta doneo je odluku o povlačenju iz fudbala. Legenda Barselone je boravio u Dubaiju gde se pripremao za tekuću sezonu u nadi da će pronaći novi klub ali izgleda da je odustao od te namere.

Osećam kao da bih voleo da nastavim da igram fudbal, i sve dok ne osetim da je vreme da stanem, pokušavaću da igram. Voleo bih, takođe, da steknem i trenerske kvalifikacije i vidim šta nosi budućnost„, izjavio je dvostruki prvak Evrope sa Španijom nedavno na jednom događaju u Barseloni.

Inijesta je u svojoj bogatoj karijeri odigrao  674 utakmica za Barselonu, gde je postigao 57 golova, dok je za reprezentaciju Španije odigrao 131 utakmicu i postigao 13 golova od kojih je svakako najznačajniji pogodak u nadoknadi vremena protiv Holandije na Svetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Nakon odlaska iz Barselone Andreas je proveo 6 sezona nastupajući za Visel Kobe da bi prethodnu i ujedno poslednju sezonu odigrao u ujedinjenim Arapskim Emiratima u ekipi Emirejts.

Da li je naredni korak povratak u matični klub Inijesta je izjavio:

Naravno da bih voleo da se vratim u Barsu u jednom trenutku svog života, jer tako se osećam. Ali ne bih mogao, kao ni bilo ko drugi, da kažem kako i kada. Videćemo kako će se stvari odvijati vremenom, a onda ćemo videti gde smo, nagovestio je 40-godišnji Španac nedavno.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter