1
Evroliga

FOTO: Olympiacos B.C./X

UDAREN VETO NA TRANSFER PETRUŠEVA: Predsednik kluba potvrdio da Srbin više ne može nigde iz Olimpijakosa!

Objavljeno: 30.09.24 u 12:44

To bi bilo to.

Košarkaši Olimpijakosa uspeli su da odbrane trofej u Superkupu Grčke, nakon što su u dramatičnom finalu na Rodosu savladali najvećeg rivala Panatinaikos sa 86:85.

Odličan je bio Flip Petrušev, a nakon ove partije i definitivno nema nade za povratak u Crvenu zvezdu, što je potvrdio i predsednik Olija.
„Ovo je prva titula ove sezone i srećni smo što smo je osvojili protiv Panatinaikosa, koji je veoma jak tim. Bio je ovo veoma dobar meč, imali smo odsustva, Fal i Milutinov nisu igrali. Ekipa nije 100% spremna, a najveći profit je Petrušev. On je sada shvatio da će ostati i da će napraviti karijeru u Olimpijakosu. Imamo toliko dobrih igrača koji su u ekipi. I dalje ćemo da napredujemo, još je ovo sve rano.“
„Idemo korak po korak u Evroligi. Hajde prvo da prođemo u fajnal-ejt, pa na fajnal-for. Evroliga je mnogo jaka ove sezone i biće teško. Počinjemo protiv Fenerbahčea, danas je bilo tenzija, ali na kraju je sve prošlo u korektnom tonu“, jasan je Angelopulos.
0
2
1 Komentara
  1. Ajmo novinariiiii gde ste?????
    DA li ste proverili vesti, pa naravno da niste već pišete sve i svašta po sistemu rekla kazala. U kojoj ste kafani čuli vest da Petrušev dolazi?
    U kojoj ste kafani čuli da dolazi BOMBA u Partizan, Zvezdu, Vojvodinu…. Ostanite u toj kafani i ne pišite više nikakve gluposti kako u sportu tako i u svemu.
    Plasirate ne tačne ne proverene vesti. Ne mate šmeka kakvog su imali stari novinari ni mili mikron tog šmeka ne mate….. Sve sam laž iz vašeg novinarskog pera. Bljakkkkkk

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter