0
Domaći fudbal
Đorđe Jovanović

Jedinstvo Ub v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

ĐORĐE JOVANOVIĆ NAKON POBEDE NAD LUČANIMA: „Težak period je iza nas!“ (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.24 u 15:17

Zabeležili su pobedu posle dužeg posta.

Partizan je savladao Mladost iz Lučana sa 3:1, čime su se malo ‘razdrmali’ nakon ubedljivog poraza u derbiju. Zadovoljan je bio ishodom napadač Partizana, Đorđe Jovanović:

„Težak period je iza nas. Najbitnije je da smo uspeli da dobijemo utakmicu uz dobru igru, posebno u prvom poluvremenu.“ – rekoa je Jovanović i potom dodao:

„Bitno je da imamo što više igrača raspoloženih za igru. Samim tim ćemo davati i više golova, kao danas. Tu su sad bili i Ilić i Kovač, nadam se da će to sledeći put biti i neko drugi, zašto da ne. Partizan je ogroman klub koji mora da pobeđuje čak i kada je u problemima.“ – reči su sjajnog napadača.

Da nije lako nositi Partizanov dres, otvoreno je priznao Đorđe Jovanović:

„Iskreno ti kažem – presrećan sam! Ovo mi je prva pobeda u dresu Partizana i nadam se u buduće da će se samo ređati! Eto, uz dobru igru svih igrača,danas sam uspeo da upišem asistenciju i gol!“ – rekao je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter