0
Evrokupovi
delije1

FOTO:Delije

DELIJE JAČE OD ZABRANE: Navijači prošli ulicama Milana uz navijačke pesme! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 30.09.24 u 22:35

Najvatrenije pristalice srpkog šampiona bodre svoj tim u Milanu!

Crvena zvezda igra svoj drugi meč u Ligi šampiona protiv Intera iz Milana. Meč je zakazan za 21.00 čas u utorak, a crveno-beli su doputovali u italiju bez svog najboljeg igrača – Mirka Ivanića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Italijanska policija je pre nekoliko sedmica zabranila dolazak zvezdinih navijača u Milano, pa  samim tim klub nije bio u mogućnosti da prodaje karte za meč, ali i pored toga, očigledno je da je mnogo navijača došlo u Milano u nadi da će nekako moći da prisustvuje meču između dva Evropska šampiona.

Kako prenosi telegraf.rs na mnogo poznatih mesta u Milanu može da se čuje srpski jezik i vide navijači u obeležjima Crvene zvezde,  kao i kod samog stadiona Đuzepe Meaca, gde će se i odigrati meč u utorak.

Na ulicama je primećena grupa od oko 50 najvatrenijih pristalica koji su organizovali „mini korteo“ i tako prošli ulicama grada, uz pesme o Crvenoj zvezdi.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter