0
Domaći fudbal
Partizan v Spartak Mozzart Super League Season 2023/2024

Partizan v Spartak Mozzart Super League Season 2023/2024

ŠTA BI LALAT URADIO DA JE TRENER PARTIZANA?! „Siguran sam da bih bio konkurentan!“ (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.24 u 09:30

„Kuća se gradi od temelja, ali da ne pametujem, da ne bude opet da sam nešto pričao..“

Nenad Lalatović, trener Mladosti iz Lučana, otvoreno je govorio o tome šta bi uradio da vodi Partizan, a osvrnuo se i na trenutnu situaciju u crno-belom taboru.

Njegov angažman u Mladosti donosi sjajne rezultate, s obzirom na to da se klub trenutno nalazi na trećoj poziciji Superlige, daleko iznad pozicije Partizana, nekadašnjeg ljutog rivala iz vremena kada je Lalatović bio deo Crvene zvezde.

Partizanu se nikada ne preti. To je veliki klub, sa armijom navijača i igračima koji imaju ogromna primanja. Mi ne možemo da se poredimo sa njima po primanjima. Oni mogu da plate igrača po milion, milion i po evra da im sedi na klupi, da imaju 10 stranaca u klubu –  rekao je Lalatović za „Mozzart sport“.

Lalatović je takođe govorio o tome šta bi on uradio da je na klupi Partizana:
Ja bih prvo pojačao odbranu, par miliona bih uložio u odbranu, pa tek onda dalje. Imali su Saldanju koji je morao da ostane, imali su Severinu, imali su kapitena tima kog su prodali (Sveta Marković). Pa nemoguće je da prodate ta tri igrača, a da jurite Crvenu zvezdu. Doveo bih još dva-tri dobra vezna igrača, odbranu bih duplirao i siguran sam da bih bio konkurentan. Ne ja, nego Partizan Crvenoj zvezdi. Ja nikad.

Lalatović je prokomentarisao i nedavni odlazak Aleksandra Stanojevića sa klupe Partizana, verovatno aludirajući na dešavanja posle poraza u večitom derbiju.

Sale Stanojević nije zaslužio da ovako ode iz Partizana. Milojević i on su za mene dva najbolja trenera u Superligi i žao mi je što je otišao na takav način. Ja nemam strah da pohvalim nekoga iz Partizana ako vredi. A Sale Stanojević zaista vredi i kao trener i kao čovek, želim mu sve najbolje u daljoj karijeri.

Lalatović je završio osvrtom na Partizan i predstojeće izazove, uključujući i večiti derbi.

Ako ih krene, biće jako teško igrati protiv njih. Moramo da uđemo maksimalno obazrivo, nema veze što su izgubili od Zvezde 0:4, to je i bio realan rezultat derbija. Zvezda je bila toliko dominantnija. Sami su krivi što su sebi pustili da sa tolikim budžetom i toliko stranaca dođu u ovu situaciju. Kuća se gradi od temelja, ali da ne pametujem, da ne bude opet da sam nešto pričao.. – zaključio je Lalatović.

17
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter