3
Domaći fudbal
FOTO Printscreen Instagram

FOTO Printscreen Instagram

RUŽNE SCENE NAKON MEČA U NOVOM PAZARU: Golman Radničkog se sukobio sa domaćim navijačima! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.24 u 08:36

Golman je pokupio bačeni predmet i vratio ga ka publici.

Utakmica između Novog Pazara i Radničkog 1923, koja se odigrala pred gotovo ispunjenim Gradskim stadionom, završila je haosom.

Posle sudijskog zvižduka, incident je izbio kada su navijači domaćih napali golmana gostujuće ekipe, Marka Miloševića, koji je odgovorio na provokacije.

Naime, sve je počelo verbalnim napadima sa tribina, a situacija je eskalirala kada je jedan od navijača gađao Miloševića predmetom sa tribina.

Golman je pokupio bačeni predmet i vratio ga ka publici, što je izazvalo dodatne tenzije. U tom trenutku, igrač Novog Pazara, Sead Islamović, pokušao je da stane u odbranu navijača i fizički se sukobio sa Miloševićem, čime je došlo do opšteg meteža na terenu.

Iako je situacija mogla da se otme kontroli, ozbiljniji sukobi su na sreću izbegnuti, iako su se sa tribina orili uvredljivi i preteći povici poput:

Ubij, ubij, ubij cigana.

Novi Pazar je trijumfovao nad Radničkim 1923 sa golovima Uroša Đuranovića i Filipa Bačkulje, ali su rezultat i pozitivna atmosfera zbog pune publike ostali u senci ovog neprijatnog incidenta.

1
12
3 Komentara
  1. Zašto idete u Pazar? Da Vam psuju majku i da vas gađaju kao šugava pseta? Ostanite kod kuće i izgubite službenim rezultatom, ali pokažite malo razuma i dostojanstva.

    0
    0
    Odgovori
  2. NASAO NA TRAVI UPALKAC KOJIM JE GADJAO NAVIJACA I POGODIO GA VISE OKA I DOSLA A NE POMINJE SE KRAGUJEVACKI NAVIJACI I STO SMO SVI NA TV VIDELI POLOVINOM DRUGOG POUVREMENA TAKODJE I NJIHAN TRANSPARENT ZA SEBE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter