0
Evropske lige
Vlahović

FOTO: Printscreen/X/JuventusFC

LEGENDARNI KAPELO O VLAHOVIĆU: Evo šta je imao da kaže o srpskom napadaču!

Objavljeno: 29.09.24 u 23:52

Mnogo kritika bilo je na račun Dušana Vlahovića u prethodnom periodu.

Dušan Vlahović ponovo je u centru pažnje italijanske fudbalske javnosti. Nakon što je tokom prošlog meseca bio kritikovan zbog golgeterskog posta, srpski napadač sada dobija pohvale nakon što je postigao dva gola u pobedi Juventusa nad Đenovom od 3:0.

Vlahović je zahvaljujući ovom učinku izbio na vrh liste strelaca sa četiri gola u šest kola, gde se pridružio Kristijanu Pulišiću (Milan), Markusu Tiramu (Inter) i Mateu Retegiju (Atalanta).

Dusan Vlahovic during the training session trening at Sports centre of Football Association of Serbia on June 02, 2024 in Stara Pazova , Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Njegova sjajna partija protiv Đenove nije prošla nezapaženo ni kod slavnog trenera Fabija Kapela, koji je u svojoj kolumni za „Gazeta delo Sport“ pohvalio tri ključna aspekta Vlahovićeve igre. Kapelo je istakao kako je Srbin pokazao neverovatnu brzinu i odlučnost nakon postignutog penala, naglašavajući njegovu želju za daljim napretkom.

Takođe, pohvalio je Vlahovićevu preciznost u završnici, ocenivši je kao „izvanrednu“, a posebno mu se dopalo kretanje bez lopte, koje je bilo ključno za akciju kod drugog gola. Vlahovićeva forma sada privlači pažnju svih u Seriji A, a kritike su se pretvorile u zaslužene pohvale.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter