0
Evropske lige
samar

FOTO: FC Atalanta

LAZAR SAMARDŽIĆ HEROJ ATALANTE: Prelep gol srpskog reprezentativca kojim je „Boginja provincije“ izbegla poraz! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.24 u 09:15

Sjajna levica!

Srpski fudbaler Lazar Samardžić postigao je gol za Atalantu i bio najkorisniji igrač meča u dramatičnoj završnici utakmice protiv Bolonje na stadionu Renato Dal’Ara.

Samardžić je pogodio mrežu u 90. minutu i doneo svom timu važan bod izjednačivši rezultat na 1:1.

Bolonja je povela odmah na početku drugog poluvremena, kada je Santjago Kastro zatresao mrežu u 46. minutu. Međutim, Atalanta je došla do izjednačenja zahvaljujući Samardžiću, koji je ušao u igru pred kraj prvog poluvremena, zamenivši povređenog Martena de Rona.

Samardžić je preuzeo odgovornost u ključnom trenutku, driblajući na ivici šesnaesterca i udarcem sa distance savladao golmana Bolonje, Lukaša Skorupskog, čime je postao heroj svog tima. Bolonja je od 51. minuta igrala sa desetoricom igrača, nakon što je Džon Lukimi dobio crveni karton, što je Atalanti olakšalo pritisak na domaću ekipu.

Samardžićev gol nesumnjivo će obradovati selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, s obzirom na to da Srbiju uskoro očekuju mečevi protiv Švajcarske i Španije u okviru grupe A Lige nacija.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter