0
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

Aldo Kalulu (L) and Kervin Arriaga Villanueva (R) during the Mozzart Super Liga 2024/2025 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on September 23, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

KLADIONICE I DALJE NE VERUJU U PARTIZAN, PORAZ BI UDALJIO CRNO-BELE I OD PLEJ-OFA: Klubu iz Humske neophodna pobeda u Lučanima!

Objavljeno: 29.09.24 u 14:11

Neophodna je pobeda kako bi se bilo šta uradilo.

U nedelju, Partizan gostuje ekipi Mladosti iz Lučana, koja je zajedno sa OFK Beogradom najveće iznenađenje jesenjeg dela sezone.

Obe ekipe trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli Superlige sa po 19 bodova i ozbiljno konkurišu za plasman u evropske kvalifikacije. Mladost predvodi iskusni trener Nenad Lalatović, koji je do sada vodio veliki broj superligaških ekipa.

Zanimljivo je da je kvota na pobedu sada porasla Mladosti 3.65, dok je kvota na Partizan nešto niža, 2.10, što ukazuje na vrlo izjednačen susret. Nerešeni ishod procenjen je kvotom 3.45.

Crno-belima je pobeda neophodna kako bi imali ikakve šanse da realno ostanu u trci za titulu, a produživanje serije loših rezultata ugrozilo bi i moguć izlazak u Evropu.

Standings provided by Sofascore

 

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter