0
AdmiralBet ABA Liga
Crvena Zvezda and Partizan Aba League Season 2023 2024 Final Game 1

Crvena Zvezda and Partizan Aba League Season 2023 2024 Final Game 1

JAGO JE NEZADOVOLJAN: „Moram da budem bolji! Ovo nije moja igra!“

Objavljeno: 29.09.24 u 10:13

„Znam kako umem da igram i treniraću snažno da bih dostigao svoj nivo!“

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su trijumf nad ekipom Mornara, ali uprkos pobedi, prikazana igra nije ispunila očekivanja navijača.

Među igračima koji su se našli pod reflektorima kritike bio je Jago Dos Santos, koji je nakon meča otvoreno priznao da nije pružio svoj maksimum.

Svestan potrebe za napretkom, Jago je naglasio važnost vremena i strpljenja u procesu uigravanja tima.

Mislim da moramo mnogo da napredujemo. Kada budemo imali više treninga i vremena provedenog zajedno, sigurno da ćemo igrati bolje. Na kraju se pobeda piše, ona je važna i srećan sam zbog nje. Sledi Evroliga i uveren sam da ćemo biti spremni za prvu utakmicu – izjavio je Jago za Meridian sport.

Iako je ekipa odnela pobedu, Jago je bio samokritičan po pitanju svog nastupa, ističući da zna da može bolje.

Moram da budem bolji. Ovo nije moja igra, ja ne igram na ovaj način. Znam kako umem da igram i treniraću snažno da bih dostigao svoj nivo. Ali uprkos svemu, potrebno je da uživam u košarci i pobedama tima. Samopouzdanje će doći – dodao je.

Jago sada deli poziciju sa Kodijem Miler-Mekintajerom, a njegova saradnja sa njim i Teodosićem ključna je za dalji razvoj. – – Prošle godine sam imao Tea o kome sam toliko toga rekao… Sada na sve to igram sa Kodijem, koji je dobar čovek i igrač. Uživam u radu sa njima i gledam i učim, ali ne samo od Tea i Kodija nego i od ostalih. Svakog dana pokupim nešto od momaka – zaključuje Jago.

 

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter