0
Domaći fudbal
Radnicki 1923 v Crvena Zvezda Serbian Super Liga 2024 2025

FOTO: STARSPORT

FEĐA DUDIĆ POSLE PORAZA OD NOVOG PAZARA: Trener Radničkog posebno skrenuo pažnju na jednog igrača, „prati nas kao crna mačka“!

Objavljeno: 29.09.24 u 10:30

„Mislim da smo zaslužili da nas Bog nagradi!“

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca doživeli su poraz od 2:0 na gostovanju Novom Pazaru, pred oko šest hiljada gledalaca, čime su se vratili kući bez bodova.

Iako je utakmica mogla da ima drugačiji ishod, gosti su u prvom poluvremenu ostali uskraćeni za gol koji je postigao Ortiz zbog minimalnog ofsajda. U završnici meča, golman domaćih, Stefan Popović, odigrao je bitnu ulogu kada je odbranio udarac Simovića, čime je spasio svoju ekipu od izjednačenja.

Popović je već imao značajnu ulogu u prethodnim susretima protiv Radničkog, jer je ovog leta kao igrač Mornara iz Bara eliminisao Kragujevčane iz kvalifikacija za Ligu konferencija. Njegov jučerašnji nastup ponovo ga je učinio junakom za Novi Pazar.

Na konferenciji za novinare nakon meča, trener Radničkog, Feđa Dudić, čestitao je protivničkoj ekipi na pobedi, ali se osvrnuo i na izvanrednu odbranu Popovića.

Dudić je takođe ukazao na veći problem za njegov tim, a to su povrede standardnih igrača Bogdana Mirčetića i Besima Šerbečića, uz već povređenog Milutina Vidosavljevića, što će dodatno otežati situaciju.

Dešava nam se, nažalost, nesreća gde gubimo jednog igrača (Mirčetić, prim. aut.) i tada je proradio neki inat, jer smo najbolje odigrali u tom periodu sa igračem manje. A onda, povredio nam se i drugi igrač (Šerbečić) 11 na 9… Mislim da smo zaslužili da nas Bog nagradi, pa da ona lopta uđe, ali Popović nas nekako prati kao crna mačka, prvo sa Mornarom, sad i sa Novim Pazarom – izjavio je Dudić.

Takođe je napomenuo da je bila sporna situacija koja se dugo pregledala putem VAR-a, ali nije želeo da komentariše.

Na kraju, na otvorenu odbranu 11 na 9 primili smo drugi gol. Čestitam Novom Pazaru – zaključio je Dudić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter