0
Evropske lige
GYqUaVDWAAA41hK

FOTO: Ferencvaros

FANTASTIČNI SALDANJA: Het-trik doskorašnjeg napadača Partizana!

Objavljeno: 29.09.24 u 22:48

Zaista je odigrao fenomenalan meč.

Ferencvaroš je upisao još jednu ubedljivu pobedu u mađarskom šampionatu, savladavši Puškaš Akademiju sa 3:0 u Budimpešti, a glavni junak večeri bio je bivši napadač Partizana, Mateus Saldanja.

Brazilcu je bilo dovoljno manje od pola sata igre da kompletira het-trik i osigura pobedu Ferencvaroša. Ušao je u igru u 63. minutu, a već posle dva minuta na terenu postigao je prvi gol nakon asistencije Kehindea. Samo 14 minuta kasnije, ponovo uz pomoć Kehindea, Saldanja je duplirao prednost, da bi u 82. minutu stavio tačku na sjajnu partiju trećim golom, čime je definitivno rešio pitanje pobednika.

Otkako je prešao iz Partizana u Ferencvaroš za 4 miliona evra, Saldanja je postigao šest golova u četiri nastupa. Njegove impresivne igre svakako će navesti crno-bele da se zamisle nad ovim transferom, jer bi Brazilac mogao postati veliko promašeno bogatstvo za beogradski klub.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter