0
AdmiralBet ABA Liga
Crvena Zvezda FMP, KLS Super Liga Play off 24.5.2024.

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NASTAVLJA POHOD KA ODBRANI ŠAMPIONSKE TITULE: Po prvi put u novoj sezoni pred svojim navijačima!

Objavljeno: 28.09.24 u 14:52

Ulaz na Nivo 400 je besplatan!

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Mornara iz Bara u drugom kolu AdmiralBet ABA lige, u subotu u 18 časova u „Areni“.

Nakon poraza u prvom kolu na gostovanju kod tima iz Dubaija, Zvezda želi da pred svojim navijačima ostvari prvu pobedu u sezoni.

Očekuje se solidna poseta, a navijači će imati slobodan ulaz na nivo 400, što bi moglo dodatno doprineti atmosferi.

Mornar iz Bara u prvom kolu doživeo je težak poraz od Budućnosti, rezultatom 98:51, te ulaze u ovaj meč kao veliki autsajderi.

„Očekuje nas prva utakmica na našem terenu i pred našim navijačima i želimo da odigramo dobru utakmicu. Tek je početak sezone i želimo da uspostavimo sistem i način igre koji će nam donijeti rezultat na terenu. Poštujemo i respektujemo našeg protivnika i u skladu sa time ćemo i odigrati ovu utakmicu“, rekao je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Crvena zvezda će biti kompletna za ovaj meč, a jedan od aduta domaćeg tima Dejan Davidovac, veruje da će njegov tim slaviti.

„Želimo da odigramo dobru utakmicu, poštujemo svakog rivala pa i ekipu Mornara koja je značajno izmijenila svoj sastav i jasno je da će im biti potrebno vrijeme da se uigraju. Zato njihov ubjedljiv poraz u prvom kolu nije prava slika i realan odraz kvaliteta, kao što uostalom i mi želimo i možemo mnogo bolje od uvodne utakmice. Pobjeda u meču sa Mornarom koji je sada u našem fokusu bila bi lijep uvod u nedjelju u kojoj se pripremamo za vrlo važan meč u Parizu na startu Evrolige. Pozivam i naše navijače da dođu i podrže nas u subotu“, rekao je košarkaš Crvene zvezde.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter