0
Fudbal
Partizan v Novi Pazar Mozzart Super League Season 2023/2024

FOTO: STARSPORT

U PARTIZANU ČESTO KRITIKOVAN, DOK GA U ŠPANIJI HVALE: Trener Kadiza oduševljen Kovačevićem!

Objavljeno: 28.09.24 u 11:51

Dobiće priliku i imaćemo vremena da ga vidimo u takmičenju“

Nakon četiri sezone u Primeri, Kadiz je ovog leta ispao u drugi rang španskog fudbala, ali klub iz Andaluzije ne planira da dugo ostane u Segundi.

U borbi za povratak u elitni rang španskog fudbala, Kadiz je dobio pojačanje u vidu mladog srpskog defanzivca Bojana Kovačevića. Dvadesetogodišnji štoper stigao je u klub na jednogodišnju pozajmicu iz Partizana u poslednjoj nedelji letnjeg prelaznog roka.

FOTO: FK Partizan

Iako još nije debitovao za Kadiz, Kovačević se smatra jednim od aduta tima.

“Evo, da vam kažem, oduševljen sam Bojanom. Stvarno to mislim. Dobiće priliku i imaćemo vremena da ga vidimo u takmičenju. Dečko se još prilagođava na mnoge stvari. Nije lako kada dođete iz druge zemlje, tako mladi“, rekao je Pako Lopez, trener Kadiza i dodao:

“Čeka dan kada će doći na red da nam pomogne i pokaže šta svakodnevno pokazuje na treningu: fizičku snagu, dobijene duele i moćan je u vazduhu. Siguran sam da će nam mnogo pomoći. On to već radi, iako ljudi to ne vide, ali svojim nivoom na treningu mnogo pomaže timu“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter