0
Evropske lige
mančester siti njukasl gvardiol tonali

FOTO: X/@ManCity

SITI DRUGI MEČ ZAREDOM BEZ TRIJUMFA: Svrake bliže pobedi, Hrvat ispisao istoriju!

Objavljeno: 28.09.24 u 15:39

Istorijski gol Gvardiola nadovoljan za trijumf Sitija!

U šestom kolu Premijer lige, Njukasl i Mančester Siti su remizirali 1:1 u uzbudljivom meču na Sent Džejms Parku.

Utakmica je bila puna tenzija, dobrih poteza, a domaćini su bili bliži preokretu. Ipak, bodovi su podeljeni, što je drugi meč zaredom u kojem je aktuelni šampion ostao bez pobede.

Mančester Siti je poveo lepim golom Joška Gvardiola, najefikasnijeg defanzivca Premijer lige ove godine. U to, „Građani“ su upisali 32. uzastopni meč sa makar jednim golom protiv Njukasla, što je najduži takav niz dva rivala u istoriji.

Međutim, bez ključnog igrača Rodrija, koji će odsustvovati do kraja sezone zbog teške povrede, Građani su pokazali slabosti.

Njukasl je iskoristio priliku u drugom poluvremenu kada je Entoni Gordon pobegao odbrani Sitija i naterao Edersona da ga sruši, čime je izborio penal koji je i realizovao. Do kraja meča, domaćin je bio bliži pogotku, ali golova nie bilo.

Ovaj rezultat otvara mogućnost da Siti izgubi prvo mesto na tabeli ukoliko Liverpul, Aston Vila, ili Arsenal pobede tokom vikenda.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter