0
ATP
sineeeer

FOTO: Printscreen/Instagram/US Open

SINER IZNENAĐEN I RAZOČARAN ŽALBOM: Evo šta je poručio Italijan nakon odluke Svetske antidoping agencije!

Objavljeno: 28.09.24 u 16:10

„Znao sam već nekoliko dana da će se žaliti i da će danas biti zvanično“

Janik Siner, trenutno jedna od glavnih teniskih tema u svetu, uspeo je da se plasira u četvrtfinale turnira u Pekingu pobedom nad Rusom Romanom Safiulinom rezultatom 2:1. Ipak, njegova situacija je komplikovana zbog doping afere koja ga prati.

Svetska antidoping agencija (WADA) podnela je žalbu Međunarodnom sudu za sportsku arbitražu (CAS) nakon što je Siner bio oslobođen optužbi u vezi sa slučajem iz marta.

WADA tvrdi da prvobitna odluka nije bila ispravna i traži suspenziju za italijanskog tenisera u trajanju od 12 do 24 meseca. Odluku će doneti CAS, a ishod može značajno uticati na Sinerovu karijeru.

Prvi put se o ovome oglasio i sam Siner.

Ne možemo da kontrolišemo sve, zar ne? Jasno je da sam vrlo razočaran i takođe iznenađen tom žalbom, da budem iskren, jer smo imali tri saslušanja – i sva tri saslušanja završila su se vrlo pozitivno za mene. Nisam to očekivao. Znao sam već nekoliko dana da će se žaliti i da će danas biti zvanično. Uvek govorimo o istoj stvari. Možda samo žele da se uvere da je sve na svom mestu. Jesam iznenađen tom žalbom – rekao je Siner.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter