0
Domaći fudbal
FK Partizan Pripreme Mozzart Super League Season 2022/2023

FOTO: STARSPORT

POSLE DUŽEG VREMENA – OGLASIO SE VAZURA: Svestan sam situacije u kojoj je Partizan, znam kako izaći iz problema!

Objavljeno: 28.09.24 u 08:50

Dolaze novi ljudi. To je sva moja priča pre sednice Skupštine“

Partizanova skupština zakazana za 11. oktobar 2024. godine označava jedan od najvažnijih trenutaka u novijoj istoriji kluba. Ovaj događaj je viđen kao „Dan D“, jer bi mogao označiti kraj višegodišnjeg mandata rukovodstva koje je kritikavano zbog serije neuspeha i krize u kojoj se klub našao.

Da se nešto „kuva“ u pozadini, mimo najavljene opcije da vođenje klubom preuzme Rasim Ljajić, potvrdio je Miloš Vazura u izjavi za Žurnal.

„Skupština bira, odlučuje, postavlja i razrešuje, moje želje nisu bitne. Mogu da vam kažem privatno šta mislim, ali ne želim na bilo koji način da nekoga dovedem u neprijatnu situaciju. Dolaze novi ljudi. To je sva moja priča pre sednice Skupštine“, poručio je Vazura.

On tvrdi da je svestan u kakvom je stanju Partizan danas, pod njegovim vođenjem.

„Ne bežim od odgovornosti, nikada nisam bežao i svestan sam situacije u kojoj se Partizan nalazi, ali Skupština je ta pred kojom ću govoriti i kojoj ću podneti izveštaj, naravno i izneti stavove o načinu izlaženja iz problema“, podvukao je Vazura.

2
8
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter