0
AdmiralBet ABA Liga
Partizan Mozzart Bet v Paris Basketball: NIS Open Air Friendly Tournament

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ PRED NEZGODNO GOSTOVANJE U SUBOTICI: Ozbiljan su tim, tačno znaju šta rade na terenu!

Objavljeno: 28.09.24 u 14:26

Očekivanja pred sutrašnju utakmicu izneo je i kapiten Partizana, Vanja Marinković.

Trener Partizana, Željko Obradović, izneo je svoja očekivanja pred utakmicu 2. kola AdmiralBet ABA lige protiv subotičkog Spartaka, koja se igra u nedelju, 29. septembra, u Hali sportova „Dudova šuma“ u Subotici.

Posle pobede u prvom kolu, Obradović je istakao da igraju protiv tima sa jasnim ciljem.

„Prvo gostovanje u ABA ligi. Igramo protiv tima koji ima apsolutno izdefinisano šta radi na terenu, sa jasnim ciljem da, pre svega, uvek žele da igraju u tranziciji. Takođe imaju izdefinisane uloge što se tiče igre 5 na 5 i načina na koji žele da igraju. Ozbiljan su tim, igrali su dobro u pripremnom periodu i očekuje nas veoma teško gostovanje. Svi su spremni, osim Majka“, istakao je Obradović.

Očekivanja pred sutrašnju utakmicu izneo je i kapiten Partizana, Vanja Marinković:

„Pristupamo svakom meču ozbiljno. Nadam se dobroj utakmici i nadam se da ćemo da ponovimo igru kao protiv Borca. Dobra su ekipa, osvojili su ABA 2 i sa velikim ambicijama su ušli u ABA 1. Tako da, sigurno će biti dobra utakmica i nadam se pobedi“, naglasio je Marinković.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter