0
Evroliga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Sasa Obradovic, Head Coach of AS Monaco during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v AS Monaco at Stark Arena on December 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ: Partizan i Zvezda mogu da napadu F4 Evrolige!

Objavljeno: 28.09.24 u 10:25

Najbolje su atmosfere u Beogradu, bilo da je u pitanju moja Crvena zvezda ili Partizan“

Evroliga će započeti 3. oktobra duelom između Albe Berlin i Panatinaikosa, što će označiti početak nove uzbudljive sezone evropske košarke. Među timovima koji privlače posebnu pažnju su Crvena zvezda i Partizan, oba beogradska kluba, koji su ponovo učesnici ovog elitnog takmičenja.

Saša Obradović, bivši trener Crvene zvezde, izrazio je optimizam u vezi sa njihovim šansama, kao i šansama Partizana, i predviđa da oba tima imaju potencijal ne samo za ulazak u plej-of, već i za fajnal-for.

Saša Obradović (FOTO: Starsport)

– Najbolje su atmosfere u Beogradu, bilo da je u pitanju moja Crvena zvezda ili Partizan. Biće sigurno vrlo zahtevno igrati tamo, ne mislim da je tako samo protiv te dve ekipe, na svakom terenu će biti teško, ali specijalna atmosfera je kod nas. Radujem se što ću biti deo toga, a očekujem da u takvoj atmosferi izađemo kao pobednici. I Zvezdu i Partizan smatram, u odnosu na rostere, veoma kredibilnim timovima da budu deo plej-ofa, a možda čak i više – rekao je Obradović u izjavi za „Sportklub“.

Pored priče o svom timu Monaku, koji je preuzeo još 2021. godine, on je istakao i red favorita za pehar.

– Ljudi bi rekli oni koji su uložili najviše, zna se da su pojedini timovi podigli budžete do neverovatnih granica, što i nije jedino merilo. Ali, to su Olimpijakos, Panatinaikos, Real, Fener, Barselona, Armani, tu smatram i nas, možemo da imamo ulogu favorita – između tih ekipa bi trebalo da se traže putnici na fajnal-for. Ne potcenjujem nikoga, mislim i da Partizan i Zvezda imaju šanse da napadnu fajnal-for s obzirom na posao koji su uradili tokom leta – prokomentarisao je Saša Obradović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter