0
AdmiralBet ABA Liga
Crvena Zvezda Mornar Aba Liga

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI TREBA DA PRESTANU DA PLAČU: Sferopulos poslao poruku Delijama! (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.24 u 20:32

Prilično neobična izjava.

Crvena zvezda do 18.00 časova dočekala je Mornar iz Bara pred svojim navijačima, gde crveno-beli imaju premijerni meč u Beogradu.

Rezultat meča iznosi 91:72 za aktuelnog šampiona  ABA lige.

Nakon utakmice Janis Sferopulos se oglasio o samommeču.

– Moramo da nastavimo da dobijamo mečeve. To je naš tim, naš cilj, moramo se boriti za to. Sa druge strane, moramo koordinisati 6,7 novih igrača u ovom sastavu. Potencijal je velik, ali moramo ići korak po korak. Ne možemo razmišljati o budućnosti, već o svakom narednom danu – rekao je Janis, pa je nastavio:

– Znam da navijači očekuju puno od tima, ali želim navijačima poslati poruku. Svake godine govore da žele F4, a Zvezda je bila za 12 godina samo jednom u TOP8. Možda navijači moraju da budu strpljivi, da veruju timu koji je nov, da veruju svima jer radimo veoma jako. Ovo je važno da ne plačemo od prvog momenta, jer sezona je duga. Svaki put kada su ljudi plakali ništa nismo uspeli. Zato nam treba njihova podrška – poručio je Sferopulos.

13
10
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter