0
AdmiralBet ABA Liga
Crvena Zvezda Mornar Aba Liga

FOTO: STARSPORT

IGRAČI MI NE ZNAJU PRAVILA, SPREMAMO SE U HODU: Trener Mornara surovo iskren nakon poraza! (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.24 u 21:16

Duga je sezona za Barane.

Crvena zvezda do 18.00 časova dočekala je Mornar iz Bara pred svojim navijačima, gde crveno-beli imaju premijerni meč u Beogradu.

Rezultat meča iznosi 91:72 za aktuelnog šampiona  ABA lige.

Nakon utakmice Mihailo Pavićević se oglasio o samom meču.

– Bio je samo jedan koji nije bio, ali mi smo se tek pokupili protiv Budućnosti, što bi se reklo nismo znali gde udaramo. Mi ovakve utakmice protiv Budućnosti, Zvezde i Olimpije treba da iskoristimo da se uigramo. Ne bih unapred govorio o ekipi koliko možemo, nama je cilj da zadržimo status ABA lige.

Imao je Pavićević i zanimljivu kontataciju da neki igrači koji su došli sa koledža ne znaju još sva pravila po kojima se igra u Evropi.

– Videli ste komičnu situaciju, dva igrača sa koledža, oni ne znaju pravila, ja nisam stigao sve da im objasnim. Ne može se preko noći napraviti rezultat u košarci. Da smo to prihvatili protiv Zvezde, to bi bilo još gore. Takvom igrom posle tri mintua je meč završen. U većem delu smo bili fokusirani na neki plan koji smo hteli da ostvarimo. Mislim da imamo interesantnu ekipu – zaključio je Pavićević.

4
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter