0
Domaći fudbal
Crvena Zvezda Zeleznicar Superliga Srbije

FOTO: STARSPORT

TRENER ŽELEZNIČARA: „Nisam zadovoljan!“ (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.24 u 23:23

Nisu se obrukali, ali trener ipak nije bio zadovoljan!

Crvena zvezda i Železničar iz Pančeva od 19.00 časova na Marakani odigrali su meč 10. kola Superlige Srbije, a slavio je domaćin sa 2:1. Železničar je pružio izuzetno dobar otpor aktuelnom prvaku Srbije.

Nakon utakmice, nezadovoljan je bio trener ekipe iz Pančeva – Marko Savić:

„Nisam zadovoljan našim performansom, branili smo se niže nego što smo hteli. Zvezdi morate da redukujete prostor ako hoćete da igrate u egalu i uzmete bodove. Razlika u kvalitetu je ogromna, ne verujem da Zvezda može sa sličnim problemom da se suoči u Ligi šampiona. Momci su fenomenalni, ne kažem ništa, crveno-beli su selektirani za Ligu šampiona i tu se priča završava“ – rekao je Marko Savić i potom dodao:

„Naši momci odradili su maksimum. Problem je u dijametralnoj razlici pokazanog protiv Zvezde i pre sedam dana. Očigledno da igrači indivudualno ne pružaju maksimum na svakoj utakmici, ili treningu. I to je naš problem“ – reči su trenera Voždovca.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter