0
Košarka
boban marjanović

FOTO: X/@FBBasketbol

BOBI JEDVA ČEKA DA ZAIGRA PROTIV ZVEZDE: „Neću znati za sebe kada budem ušao u halu…“

Objavljeno: 27.09.24 u 12:24

„Čeka me mnogo emocija, to ne može niko da sakrije“

Boban Marjanović, novi košarkaš Fenerbahčea, izjavio je da se raduje predstojećem duelu sa Crvenom zvezdom u Beogradu, iako očekuje da će taj susret izazvati puno emocija.

Srpski centar, koji se nakon devet godina vratio iz NBA lige u Evroligu, istakao je da će meč protiv Zvezde, njegovog bivšeg kluba, biti posebno emotivan za njega.

„Odlučio sam da se vratim u Evroligu jer mislim da je to trenutno najbolji potez za mene. Jedva čekam da igram utakmice, kao ranije, naravno, sada u drugom timu. Košarka je košarka, mi smo profesionalci, bavimo se onime što najviše volimo, tako da jedva čekam da izađem na teren i pokažem ono što znam. Bilo je lepo provesti tih devet godina u NBA ligi, sada sam trenutno ovde, a ko zna, možda ostanem još koju godinu“, rekao je Marjanović za Sport Klub.

Objasnio je i kako njemu sada izgleda evropska košarka.

„Nivo košarke kada sam igrao za Zvezdu i sada je isti. Možda sada ima više viših igrača, ali generalno to je košarka sama po sebi, menjaju se detalji. Na nama je da prihvatimo ta ’pomeranja’, to je nešto što ne možemo da menjamo, moramo da se prilagodimo i izvučemo najbolje što možemo iz njih“, dodao je Bobi.

Prvi put otkako je otišao u NBA ligu, Marjanović je igrati protiv Crvene zvezde, svog bivšeg kluba.

Taj susret zakazan je za 15.januar sledeće godine u Beogradskoj areni.

„Naravno, jedva čekam da igram protiv Zvezde. Čeka me mnogo emocija, to ne može niko da sakrije. I sada kada pričam o tome sam nervozan, a kako će biti tek kada se to desi… Mislim da neću znati za sebe nekoliko minuta kada budem ušao u halu, kada se budem zagrevao… Još ću videti sve poznate ljude, one sa kojima sam igrao, radio, naravno, i prijatelje, drugove, to mi daje još veću energiju“, kaže Marjanović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter