0
Domaći fudbal

Slavoljub Srnic Aleksandar Pesic Nemanja Milunovic Mirko Ivanic Kup Srbije, Crvena Zvezda - Cukaricki, finale Srbija 17.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA JE ŽELELA DA ZADRŽI NEMANJU MILUNOVIĆA: „Mislim da ima vremena!“

Objavljeno: 26.09.24 u 12:48

Nema sumnje da bi nakon svoje bogate karijere imao šta da ponudi i na tom polju.

Štoper Železničara iz Pančeva i bivši igrač Crvene zvezde – Nemanja Milunović otkriva da je imao poziv da ostane „Marakani“, ali u drugoj ulozi. Naime, njemu je ponuđeno da bude trener, što on u ovom momentu nije želeo. Razlog za to je njegov sin:

„Po završetku sa Zvezdom razgovarao sam sa čelnicima kluba, imali su predlog za mene da uđem u stručni štab i da dobijem neku funkciju u smislu pomoćnog trenera. Odnosno, da opremu zamenim trenerskom. U tom trenutku se nisam osećao tako. Osećao sam da bi trebalo da igram. Dečica su mi sada u tom uzrastu, pogotovo klinja koji ima šest godina i on najviše uživa gledajući utakmice koje tata igra. I onda je taj motiv da još uvek budem igrač prevladao. Mislim da ima vremena za trenerski posao, za ostati u fudbalu posle igračke karijere.“ – rekao je Milunović, te potom dodao:

Nemanja Milunovic, Aleksandar Katai, Mirko Ivanic celebrate after winning the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Lagator on May 21, 2024 in Loznica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„Bilo je dosta ponuda iz Srbije. Dosta klubova me je zvalo sa sličnom idejom kao što ima Želja u smislu afirmacije igrača. Da pomognem svojim iskustvom i da s njihovom mladošću i hitrinom da probamo da napravimo dobar rezultat. To me je privuklo da dođem ovde, a ostao sam i sa porodicom u Beogradu, nisam morao da se selim. Bilo je nekih priča za Mađarsku i za neke zemlje Skandinavija… Finansijski momenat nije bio takav da bih morao da se odvajam od porodice koja mi je najbitnija. To je jedan od glavnih razloga zašto sam odlučio da ostanem u Beogradu i Želji. Svakako i taj projekat i zamisao ljudi iz kluba zajedno sa trenerom Markom Savićem koji je izuzetno mlad i perspektivan, presudio.“ – zaključio je on u razgovoru za Sportske.net.

Milunović je tokom svoje karijere nastupao za Borac Čačak, Mladost Lučane, BATE Borisov, pomenutu Crvenu zvezdu, te Alanju i sada Železničar.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter