0
Domaći fudbal
Crvena zvezda v Jedinstvo Ub Mozzart Super League Season 2024/2025

Dule Savic (C) izvodi pocetni udarac during the Mozzart Super Liga 2024/2025 match between Crvena zvezda and Jedinstvo Ub at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POTROŠILI MILIONE, A OMALOVAŽAVAJU ZVEZDIN USPEH I KRIVE DRUGE: Legendarni napadač tvrdi da Partizan nije u lošem stanju!

Objavljeno: 26.09.24 u 22:03

Sve je rekao čuveni Dule Savić.

Nekadašnji Zvezdin golgeter, i nesuđena Zvezdina zvezda, Dule Savić, je na Prvoj televiziji govorio o odnosnu snaga večitih, te izrazio nezadovoljstvo što Partizan i Grobari traže izgovore.

– Priča se o Partizanu koji je u problemu, omalovažava se institucija večitog derbija. Svi zaboravljaju da i pored Zvezdinog kvaliteta i snage koji je bio očigledan niko nije ovo očekivao, a ne tako davno kada je Zvezda isto bila favorit u tim duelima Partizan je pobeđivao i tada niko nije brinuo šta će biti sa derbijem, pričao o situaciji u Partizanu i šta je bilo ko, a ne država dozvolio da se desi sa Partizanom.

Istakao je da Partizan ima dosta novca.

– Koliko sam uspeo da ispratim Partizan je u prethodna dva prelazna roka potrošio osam miliona evra, a onda za neuspehe po običaju krive druge. Nas su kritikovali da smo doveli skupa pojačanja, a ona su se pokazala kao kao prava rešenja, reč je o igračima kao što su Hvang, Bukari, Endiaje. Sa druge strane oni dovedu najboljeg igrača Perua za više miliona, koji im sedi na klupi“.

17
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter