7
AdmiralBet ABA Liga
kkcz hapoel 5.9.2025 6289 768x512

FOTO: KK Crvena zvezda

PODRHTAVA MALI KALEMEGDAN: Zvezda dovodi zver iz SAD-a, aktuelni prvak NBA lige stiže u Beograd!?

Objavljeno: 26.09.24 u 14:49

Zvezda je nadomak dovođenja krilnog centra.

Crvena zvezda gotovo čitavo leto provela je jureći Filipa Petruševa, koji prema svemu što smo videli, neće se vratiti u Beograd.

Navijači su izuzetno ljuti jer je timu potrebna nova četvorka i to je svima jasno. Iako je Čović najavio da niko sem Petruševa neće dolaziti, izgleda da se nešto promenilo.

Naime, kako prenose Sportske.net, novi igrač Crvene zvezde uskoro bi mogao da postane Ošea Briset.

Reč je o momku koji ima 26 godina i aktuelni je prvak NBA lige. On je prsten najjače lige na svetu uspeo da osvoji sa Bostonom.

Uspešno pokriva pozicije tri i četiri, te nema sumnje da bi bio ogromno pojačanje za Zvezdu.

120
50
7 Komentara
  1. Dajte ne trabunjajte. Kakva zver. Pogledajte na you tube, čovek kao Lazarević samo niži i slabiji fizički. Samo se zaleti na ulaz, šut msaona imenica.

    3
    2
    Odgovori
  2. Jel domaci ?Nije valjda Kamerunac?Samo da razume mars na Drinu nema veze sto je samo 200 holjada dolara godisnja plata

    3
    6
    Odgovori
    • Ovi ljigavi pederčići od novinara dovedoše pola ljutih Amera koji su brutalne – zveri – bombe! Gde nadjoste u vašim glupavim novinarskim perima sve te užas nazive a da niste ni dupetom mrdnuli da saznate ko je i kakav je taj igrač.
      Naravno glupi novinarčići koji ne maju osnove školovanja znaju samo za takve nazive zveri bombe i brutalno pisanje. Jadni i bedni ste fujjjjjj

      5
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter