0
Košarka
kss priznanja koktel 106919

Ostoja Mijailovic KSS kosarkaski savez srbija 11.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OSTOJA STAVLJA VETO NA UVREDE NAVIJAČA: Osuđuje uvrede i stavlja ABA ligu pre nacionalne!

Objavljeno: 26.09.24 u 23:30

Sve je otkrio prvi čovek crno-belih.

Partizan je trijumfalno otvorio sezonu pobedom nad Borcem iz Čačka, a potom je prvi čovek kluba, Ostoja Mijailović otkrio prioritetima ekipe iz Humske.

– ABA liga je regionalna liga u odnosu na domaću ligu i ima prioritet kao što Evroliga ima prioritet u odnosu na ABA ligu – kaže Ostoja na RTS-u, pritom dodaje:

– Akcija je inicirana od strane stručnog štaba i igrača. Sinoć je sprovedena, svi zahtevamo više ljubavi i manje vređanja. Željko je više puta pričao, imali smo dosta utakmica gde vodimo 20 razlike, publika krene da vređa nekoga ko nema veze sa utakmicom i rezultat padne, igrači izgube koncentraciju i ne bavimo se košarkom. Mi ćemo nastaviti sa akcijama jer želimo savršene utakmice, ne želimo da platimo ogromne kazne, preko 100 hiljada evra. Pojačaćemo akciju i biće u toku cele sezone – zaključio je Ostoja Mijailović

6
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter