0
AdmiralBet ABA Liga
Crvena Zvezda Buducnost, ABA Liga

Crvena Zvezda Buducnost, ABA Liga

ODUŠEVLJEN: Arijan Lakić sa mnogo poštovanja govorio o Partizanu!

Objavljeno: 26.09.24 u 13:55

Od njega se zaista može mnogo očekivati.

Mnogi su ostali u šoku, kada je Partizan ovog leta odlučio da u svoje redove dovede Arijana Lakić. Reč je o momku koji je igra dosta dobro za Zadar. Ipak, ko bolje prati košarku, zna koliko je ovaj momak to zaslužio. Prvi utisci po dolasku u Partizan njemu su bili neverovatni:

„Ovo što sam dosad video izgleda baš nerealno. Tek kada dođete shvatite šta je Partizan. Nešto jedinstveno. Jedva sam čekao da sezona počne i uverim se kako je zapravo biti u dvorani pred toliko ljudi. Uživam u radu sa trenerima, uživam u treninzima i u svakom detalju.“ – rekao je novi košarkaš beogradskog velikana, te potom dodao:

„Mislim da je bog odredio da ja tako prođem. Naučio sam mnogo iz svih problema kroz koje sam prošao. Teško ko bi mogao to da izdrži, ali bio sam spreman na sve. Prošao sam kroz sve scenarije i uvideo šta treba da naučim. Iskreno, drago mi je što sam prošao teži put.“ – zaključio je Arijan Lakić za Sport Klub.

10
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter