2
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Super League Season 2024/2025

Partizan v Crvena Zvezda Super League Season 2024/2025

NISU SAMO TRAČEVI: Andrije Maksimović blizu prelaska u Atletiko Madrid!

Objavljeno: 26.09.24 u 13:38

Mnogo pažnje je privukao sjajno odigranim derbijem.

Crvena zvezda slavila je u Humskoj sa 0:4, a osim rezultata, najveću pažnju privukao je Andrija Maksimović, zvani Mesi.

Zvezdino dete počelo je meč zbog pravila o bonusima.. Ipak, da to mesto nije dobio tek tako, opravdao je na samom meču. Bio je nesumnjivo jedan od najboljih pojedinaca, a to su primetili i skauti Atletiko Madrida.

Selektor Dragan Stojković Piksi pozvao ga je na širi spisak reprezentacije Srbije.

Prema saznanjima do kojih su došle Sportske.net, interesovanje Atletiko Madrida je izuzetno ozbilno. Oni imaju u planu da otkupe Maksimovićev ugovor od Crvene zvezde, te da ga vrate na pozajmicu do kraja sezone.

Andrija ima svega 17 godina i pokriva gotovo sve pozicije u veznom redu.

4
44
2 Komentara
  1. samo budale pi SADA prodale ovog decaka. propao bi kao I sva deca do SADA. izmite primer Mijatovica. Gde je? Nigde ga Nema. Upropascena karijera. dijamanti se cuvaju.

    2
    0
    Odgovori
  2. Uzivo prisustvujemo trgovini ljudima, moralom, drzavom…… Mladi Maksimovic jeste talenat, ali daleko od Mesija..Ceo projekat je u reziji Terzica, koji liferuje mlade igrace a navijacima maze oci domacim titulama, jer,Evropa je nebitna. Preko koga prodaje igrace bitno je za navijace CZ,da progledaju. Sve za Oskara. Slicnu pricu peva i Covic u kosarci. Na silu osvaja titule, radi zamazivanja ociju navijacima, u Evropi ga nigde nema a svuda se ugradjuje, u sve budzete, a uz to preko CZ pare salje u svoj privatni klub… U Partizanu, mislim na fudbalski klub, krimo rezija za Holivud… Pravno FK Partizan je ukraden ispred ociju drzave. Da zlo bude vece, drzava stiti lopove, i sto je najgore finansijski pomaze Partizan, a u zatvorenom krugu kretanja novca jedan deo se vrati u dzep onoga koji je odobrio pomoc.. U Partizanu sve je zamislio Zecevic sa „zborovima navijaca“,koji su lazna i izmisljena kategorija kako bi prijatelje STRPAO u organe Partizana, a pravno zatvorio Vuletic, na nacin zbog koga pravnik treba da ide na sud, ili da mu sude navijaci… Ipak sve nije moglo da se dogodi da neko iz zakonodavnih, sudskih i organa gonjenja bije pomogao…. U Partizanu ocekujem „Bartolomejsku noc“, u amaterskoj reziji…

    3
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter