0
Košarka
Partizan v Borac Cacak Aba League Season 2024 2025

Sterling Brown during the Aba League Season 2024-2025 match between Partizan and Borac Cacak at Stark Arena on September 25, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JEDNO OD NAJVEĆIH POJAČANJA PARTIZANA IMA REČ: Važno je da smo se zabavili i pobedili!

Objavljeno: 26.09.24 u 17:25

Evo šta je imao da poruči košarkaš crno-belih.

Košarkaši Partizana započeli su novu sezonu ABA lige na impresivan način, ubedljivom pobedom nad ekipom Borca iz Čačka rezultatom 96:66

Nakon ubedljivog trijumfa oglasio se Sterling Braun.

„Uživali smo! Da, uvek treba biti fokusiran, držati se plana. Ali, na kraju krajeva, treba da budeš srećan na terenu, da se zabaviš. Atmosfera je bila odlična, osetili smo energiju navijača. Bilo je dobro izaći na teren i doći do trijumfa. Izgledali smo dobro kao tim, pogađali smo i sada samo treba da nastavimo dalje“, rekao je Braun za Meridian sport.

„Svi smo bili uzbuđeni da sezona počne. Čekali smo da počnemo da igramo, da pobeđujemo… Imamo sjajnu grupu momaka na okupu, stvarno smo jedva čekali da sve krene. Moja uloga je da uradim sve što je potrebno da se pobedi. I uradiću sve. Da li ću pogađati, pronalaziti druge koji su otvoreni… Čak nekada neću šutirati uopšte, već samo biti prisutan u odbrani, davati 100 odsto sebe. Osećam da mogu da uradim sve, takav sam igrač. Učiniću sve za pobedu. Osećam i da svi momci u timu isto razmišljaju. Nema sujete, svi su nesebični, svi igraju za onog do sebe. Što se mene tiče, uradiću ono što trener od mene traži, gde vidi da mogu da napadnem, kako da postignem lagane poene, kako da učinim igru lakšom. I postajem opušteniji svakog dana“, poručio je Braun.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter