0
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Super League Season 2024/2025

Head coach Vladan Milojevic and Andrija Maksimovic (R) during the Mozzart Super Liga 2024/2025 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on September 23, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

IMA VREMENA ZA MESIJA MAKSIMOVIĆA: Milojević pričao o Železničaru, ali i Zvezdinom vunderkindu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.24 u 17:34

Najteže utakmice za igranje su upravo ovakve.

Crvenu zvezdu očekuje okršaj desetog kola Superlige protiv pančevačkog Železničara, a Vladan Milojević je istakao da je raspored izuzetno naporan i da je podrška navijača neophodna.

– U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč protiv Železničara, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Njihova podrška nam je preko potrebna – rekao je Milojević, pa dodao:

-Teško je kada ostanete bez jednog od igrača. Mirko Ivanić ima veliki uticaj na našu igru. Znali smo na početku priprema da će nam biti potrebno da svi igrači budu spremni, kao i da će biti ovakvih situacija. Ivanić je ušao u proces oporavka i očekujemo da se što pre priključi ekipi. Kada je u pitanju mladi Maksimović ima još vremena, polako.

-Prija nam kada se igrač Crvene zvezde nađe na spisku reprezentacije. Selektor je procenio da mu takvi igrači trebaju, a mi smo u njegovoj službi i stojimo mu na raspolaganju. Sve nam to čini veliku čast. Nadam se da će nas igrači koji dobiju poziv reprezentacije predstaviti dostojno i da će pomoći nacionalnom timu što više mogu.

– Marko Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera – dodao je Milojević.

– O Romaniću sam govorio i prethodni put kad smo igrali protiv Železničara. Lazara dosta dugo pratim, Zvezdino je dete. Karijera ga je vodila drugim putem. Imao sam priliku da ga treniram, ali i pratim u Grčkoj dok je igrao za Lamiju. Pružao je fenomenalne partije i izrastao u dobrog igrača. Pored ostalih fudbalera Železničara i od njega nam preti opasnost – podvukao je Milojević.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter