0
AdmiralBet ABA Liga
KK Partizan, trening

KK Partizan, trening

FASCINIRAN ATMOSFEROM U ARENI: Košarkaš crno-belih koji sinoć nije igrao zbog povrede u jednoj rečenici rekao šta misli o Grobarima!

Objavljeno: 26.09.24 u 09:01

Preko 18.000 navijača prisustvovalo je ovoj utakmici!

Košarkaši Partizana briljantno su otvorili novu sezonu ABA lige, ubedljivo savladavši Borac iz Čačka rezultatom 96:66. Ovaj trijumf nije samo obeležio njihov odličan start, već je i doneo posebnu energiju među navijače.

Na utakmici nije bilo Ajzee Majka, koji je zbog povrede zadobijene tokom priprema trenutno van terena. Iako odsutan sa parketa, Majk je bio prisutan u Areni, gde je imao priliku da oseti strast i podršku vernih navijača Partizana. I sam je bio impresioniran atmosferom, što je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži „X“.

-Brate, atmosfera u Areni večeras je bila neverovatna- napisao je Majk, jasno pokazavši koliko je oduševljen podrškom koju je tim dobio od publike.

Preko 18.000 navijača prisustvovalo je ovoj utakmici, a Partizan je omogućio besplatan ulaz svojim fanovima. U narednom kolu ABA lige, Partizan će odmeriti snage sa Spartakom iz Subotice, gde će pokušati da nastavi pobednički niz.

11
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter