0
Evrokupovi
Maks Merštet

FOTO: Printscreen/X

DA LI JE OVO NAJLEPŠI GOL OVE SEZONE? Osamnaestogodišnji fudbaler Hofenhajma se na maestralan način predstavio fudbalskom svetu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.24 u 10:28

U stilu Olivijea Žirua!

Maks Merštet, mladi nemački fudbaler, spektakularno je obeležio svoj debi gol za Hofenhajm na način koji je oduševio ljubitelje fudbala širom sveta.

Ovaj osamnaestogodišnjak, koji je ušao kao zamena, postigao je gol za pamćenje u dramatičnom finišu meča protiv Midtjilanda u prvom kolu Lige Evrope.

Meč je ulazio u poslednje minute, Midtjiland je vodio sa 1:0, kada je u 89. minutu Merštet briljantno reagovao, postigavši gol koji je njegovim potezom doneo zasluženi bod Hofenhajmu.

Način na koji je to učinio ostaće dugo u sećanju, jer je to bio jedan od onih trenutaka koje je teško opisati rečima.

Merštet je ove sezone igrao tek nekoliko mečeva za seniorski tim Hofenhajma, od čega su dva bila u Bundesligi, gde je ulazio u poslednjim minutima. Do sada je ukupno proveo samo četiri minuta na terenu u nemačkom šampionatu, dok je protiv Danaca dobio šansu da igra 17 minuta, a prethodno je odigrao 58 minuta u meču Kupa Nemačke protiv Vurcburg Kikersa.

 

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter