3
Domaći fudbal
Super liga Srbije, Crvena Zvezda Vs. Vojvodina (Novi Sad)

Super liga Srbije, Crvena Zvezda Vs. Vojvodina (Novi Sad)

BIVŠI GOLMAN CRVENO-BELIH KAŽE: Trenutna Partizanova kriza i Zvezdina nekadašnja, to je neuporedivo! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.24 u 11:12

„Opšta slika je kao prekopirana u smislu što je tada Zvezdi bio kriv Partizan, a danas je Partizanu kriva Zvezda.“

Crvena zvezda je nedavno ubedljivo slavila protiv Partizana sa 4:0 na stadionu u Humskoj, još jednom pokazavši da je trenutno bez premca u domaćem fudbalu.

Stamenković je, u razgovoru za „Mozzart Sport„, podsetio na period od 2007. do 2013. godine, kada je Partizan dominirao, a Zvezda se suočavala sa velikim finansijskim i organizacionim poteškoćama. On je igrao za Zvezdu između 2008. i 2011. godine i dobro se seća tog teškog vremena za crveno-bele.

Zvezda je u tom trenutku izgledala toliko loše da nisi mogao da predvidiš ni to kako će klub da preživi narednih mesec dana, a ne da pretpostaviš šta će biti za 10-15 godina. Ako ćemo da upoređujemo tu situaciju sa ovom danas u Partizanu, gotovo je neuporedivo. Prvo finansijska sredstva koja trenutno imaju igrači Partizana, a koja smo mi imali u ono vreme… Ali opšta slika je kao prekopirana u smislu što je tada Zvezdi bio kriv Partizan, a danas je Partizanu kriva Zvezda – rekao je Stamenković.

On je istakao da je današnja dominacija Zvezde rezultat dugogodišnjeg rada, dok Partizan trenutno prolazi kroz unutrašnje krize koje dodatno otežavaju situaciju.

Mislim da je Zvezda trenutno toliko dominantna i da u Partizanu nemaju šta da se ljute jer su sami sebi najveći protivnik – zaključio je Stamenković, ukazujući da problemi unutar crno-belih više dolaze iznutra nego spolja.

O njegovom iskustvu u Zvezdi, najtežem periodu crveno-belih, ali i ostalim zanimljivim temama, pričao je Stamenković upravo kao gost HotSport podkasta!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

9
1
3 Komentara
  1. Ne bih želeo da dotičnog nazivam imenom koje je pogrdnog karaktera, već bi da gospodinu Stamenkoviću skrenem pažnju da je njegova Crvena zvezda, odnosno njeni vodeći rukovodioci napunili skupštinu i upravu Partizana svojim prijateljima i navijačima Crvene zvezde, nešto slično kao u pesmi Petra Petrovića Njegoša Istraga Poturica.Opet u pravu je dotični krivi smo mi što to sve trpimo i gledamo.P.s sve najbolje želim gospodinu Stamenkoviću i nemam potrebu da mislim da jedan od dva najveća kluba treba da pate,a drugi da se kupa u svili i kadifi,tako će naš fudbal biti samo lošiji,nikako konkurentan Evropi i svetu.

    1
    4
    Odgovori
  2. Odakle ideja da je zvezda kriva Partizanu? Zna se ko je kriv, a taj nije zvezda. Kriva je uprava i onaj ko je tu upravu postavio sa zadatkom. Zvezda od 2010. ima Gasprom za 5,5 mil. godišnje. Partizan zadnje 2 godine ima ziđin (mislim 6 miliona za 3 godine). Oba sponzora je država progurala (nebitno koja vlast). Ovo je jedan od primera odnosa prema ova dva kluba. Za ostalo da ne pričam. Ali i ovo će se jednom zvati juče. Što je Galileo rekao:“ Ipak se okreće“.

    2
    2
    Odgovori
  3. Lupetanje. Partizan nije radio protiv zvezde, dok je sada situacija potpuno drugačija. U doba Partizanove dominacije, zvezda je „prodala“ NIS, od čega i dan danas dobija minimalno 5 miliona evra godišnje od Gazproma. Pa što to Tadić, Tole, Mirko Marjanović nisu sredili Partizanu? Za 20 godina, zvezda od Gazproma(prodaje NIS-a) dobila više nego što vrede i Partizan i zvezda zajedno! Zašto je Marfin banka „oprostila“ 17 miliona duga zvezdi, a nije 7 miliona Partizanu?
    I da, leteće i ova zvezdina uprava iz Partizana. Ničija nije gorela do zore, a svanuće uskoro!

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter