0
Košarka
košarkaška reprezentacija Srbije

Aleksa Avramovic Marko Guduric Filip Petrusev Vanja Marinkovic Dejan Davidovac friendly basketball match between Serbia and Puerto Rico in Belgrade, Serbia, on 16. Aug. 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/®©

VANJA MARINKOVIĆ O PEŠIĆU: Evo šta „mora“ da uradi Kari da bi mogao da ode sa mesta selektora! (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.24 u 08:48

Velika većina navijača iz Srbije deli njegove želje.

Reprezentativac Srbije i novi-stari kapiten beogradskog Partizana, Vanja Marinković govorio je o ostanku, odnosno potencijalnom odlasku Svetislava Pešića, sa mesta selektora. On smatra da Kari treba da ostane selektor našeg nacionalnog tima:

„Ja sam iskreno bio u šoku, nisam to očekivao, ali ja nekako… Ja nekako mislim da će on i dalje biti trener. Mislim da bi bilo lepo da se zaokruži ta cela priča sa Svetskim srebrom i Olimpijskom bronzom, a da na Evropskom prvenstvu uzmemo to zlato. To bi bio savršeno spakovan ceo ciklus, pa onda može da ide kol’ko hoće. Mislim da je želja svih nas da Kari ostane, svi smo povezali, znamo kako ko funkcioniše – bukvalno smo kao neka porodica. Legli smo jedni drugima, Kari na i mi njemu.“ – zaključio je kapiten „crno-belih“.

Pred Pešićem su dani odluke, da li želi ili ipak ne želi da ostane na klupi „Orlova“.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter