0
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KK Partizan President and head coach Zeljko Obradovic (L) during press conference at Hotel Crown Plaza on April 27, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OSTOJA MIJAILOVIĆ OTKRIVA: „Budžet je nešto veći od prošlogodišnjeg!“ (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.24 u 09:25

„Crno-beli“ su sklopili zaista fantastičan tim.

U utorak 24. septembra, održane su redovne sednice Skupštine i Upravnog odbora KK Partizan. Nakon same Skupštine kluba, prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović otkrio je da će budžet biti nešto veći u odnosu na prethodnu sezonu:

„Skupština je bila redovna, godišnja… Usvojili smo izveštaj o radu, pričali smo o stanju u klubu, kako smo bili zadovoljni i nezadovoljni prošlom sezonom.. Govorilo se o ciljevima za narednu. Jako je važno da smo usvojili budžet za sledeću sezonu, koji je nešto malo veći od prošlogodišnjeg… otprilike tu negde.“ – rekao je, te potom dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ostoja Mijailovic (@ostoja_mijailovic)

„Nama je jako važno da prihodi kluba nastavljaju da rastu. Radimo na izgradnji našeg sistema, jačamo mendžment, strukturu, rastu nam prihodi od karata, privatnih sponzora… Država je ispoštovala sponozorstva kao i prethodnih godina. Finansijski smo stabilan klub u ovom trenutku.“ – zaključio je Ostoja Mijailović.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter