0
AdmiralBet ABA Liga
Partizan v Borac Cacak Aba League Season 2024 2025

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ JASAN NAKON ODLIČNOG OTVARANJA SEZONE: „Bilo je dobrih stvari, ali i loših!“

Objavljeno: 25.09.24 u 21:14

„Novi tim, novi igrači su osetili šta znači igrati za tim“

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Borca iz Čačka u okviru 1. kola ABA lige rezultatom 96:66 (24:19, 22:17, 31:12, 19:18)

Izabranici Željka Obradovića odigrali su odličnu utakmicu, a ono što navijače najviše raduje jeste energija na terenu tokom celog meča. Najzaslužniji za trijumf crno-belih bio je Karlik Džons sa 14 postignutih poena. Pratili su ga Bonga, Braun, Vašington i Pokuševski sa po 11 poena. Nilikina je dodao devet poena, dok su po osam su ubacili Lundberg i Tajrik Džons.

Nakon meča trener crno-belih se obratio novinarima na konferenciji za štampu. Dao je svoje viđenje utakmice, a kasnije nije dobio nijedno pitanje, pa je konferencija kratko trajala.

– Hvala navijačima koji su došli, ovo nam mnogo znači. Novi tim, novi igrači su osetili šta znači igrati za tim. Dobra utakmica, Borac je dobro igrao, ali je presudio kvalitet. Bilo je dobrih stvari, ali i loših.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter