0
AdmiralBet ABA Liga
igor duljaj...

FOTO: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

DULJAJ DOBIO OVACIJE PUNE ARENE I PORUČIO: „Dokle god vidite ovoliko navijača, znači da veruju u Željka!“ (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.24 u 23:43

Nije bilo reči o stanju u fudbalskom klubu.

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Borca iz Čačka u okviru 1. kola ABA lige rezultatom 96:66 (24:19, 22:17, 31:12, 19:18) 

Uželeli su se navijači Partizana košarke i u odličnom broju (oko 18.000 navijača) napunili Beogradsku arenu na abaligaškoj premijeri, a imalu su šta i da vide.

Među prisutnima u Areni bio je i Igor Duljaj, koji je bio trener fudbalskog kluba Partizan u većem delu prethodne sezone, dok je sada dobio i ovacije.

igor duljaj
FOTO: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Drago mi je da vidim sve ovo, predivna atmosfera. Puna je hala. Ono što sam mogao da pratim, nova ekipa i odlična energija, kažu da je mnogo bolji tim nego prošle godine i nadam se da će to opravdati – rekao je Duljaj za klupsku televiziju.

On je potom upitan i o očekivanjima.

– Dokle god vidite publiku da dolaze u ovolikom broju, to znači da oni veruju u jednog velikog trenera kao što je Željko Obradović. Znaju da je ekipa u sigurnim rukama, imaju podršku i to je važno. Verujem da ono što traži od ekipe, to su najviši ciljeve, da će to i ostvariti.

Izjava počinje od 16:11.

13
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter