1
Domaći fudbal
Partizan v Dynamo Kyiv UEFA Champions League second qualifying round football match, 2nd leg

Partizan v Dynamo Kyiv UEFA Champions League second qualifying round football match, 2nd leg

DELIJE OZBILJNO PROVOCIRAJU GROBARE: Navijači zvezde se „tagovali“ na stadionu Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 25.09.24 u 12:35

„Šetalište Šerifa Endijaea.“

Nakon teškog poraza Partizana (4:0) u 174. večitom derbiju, klub se našao u središtu neprijatne onlajn šale koja podseća na nedavni incident sa Crvenom zvezdom.

Ovaj put, meta postao je stadion Partizana, koji je bio „redizajniran“ na Gugl mapama kroz nekoliko provokativnih oznaka, što je izazvalo burne reakcije među simpatizerima crno-belih.

Jedna od najzapaženijih promena je „Šetalište Šerifa Endijaea“, očigledna referenca na njegov het-trik tokom derbija, dok su dodate i oznake poput „Šetalište Nemanje Radonjića“ i „Radonjino mesto za šutiranje“, koje se odnose na bivšeg reprezentativca Srbije i aktuelnog igrača Zvezde.

Među ostalim oznakama našle su se i „Crvena zvezda stadion“, „Trening centar Crvene zvezde“, kao i nekoliko ironičnih komentara poput „Rupa“ i „Nekada bio hram“. Neki od ovih tagova otišli su korak dalje, koristeći ekstremnije izraze.

delije provokacija
FOTO: Printscreen/Google maps

 

15
6
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter