0
Ostali sportovi
fitpass

FOTO: Promo

DA LI JE VAŠ TIM SPREMAN ZA SPORTSKI IZAZOV? Prijavite se na Fitpass Games!

Objavljeno: 25.09.24 u 14:00

„Fitpass Games je savršena prilika za sve koji žele da testiraju svoje granice i vide šta se postiže sa podrškom tima.“

Fitpass Games, sportsko takmičenje koje će se održati 10. oktobra 2024. u Atletskoj dvorani u Beogradu, donosi priliku za ojačanje timskog duha među zaposlenima kroz uzbudljivo i nezaboravno atletsko iskustvo.

Ovaj jedinstveni događaj okuplja timove iz različitih kompanija, koji će se takmičiti u brojnim disciplinama, pružajući im priliku da se povežu van kancelarije i osete snagu zajedničkog napora u drugačijem okruženju.

Uz podršku glavnog ambasadora takmičenja, Mihaila Dudaša, našeg proslavljenog desetobojca, Fitpass Games nudi priliku da zaposleni iz vaše kompanije osete kako je osloniti se na kolegu kroz novi tip izazova. Mihail Dudaš, kao neko ko najbolje razume šta znači koordinacija i poverenje u sportu, postaraće se da ova iskustva budu motivišuća i podsetnik da se najveći uspesi postižu zajedničkim snagama.

Fitpass Games je savršena prilika za sve koji žele da testiraju svoje granice i vide šta se postiže sa podrškom tima. Ovo takmičenje je za sve ljude koji vole izazove i žele da pokažu sebi da mogu više nego što su ikada mislili, a od neophodnih stvari potrebni su samo timski duh i volja za novim izazovom – rekao je Mihail Dudaš.

https://www.instagram.com/reel/DAGgGC4NfBO/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== 

Prijavite svoj tim i obezbedite vašim zaposlenima da pretvore radne pobede i u one na terenu. Ova prilika će ojačati veze među kolegama i omogućiti im da vide koliko je važno imati oslonac, kako na poslu, tako i van njega.

Registrujte se već danas i obezbedite mesto za vaš tim na Fitpass Games – događaju koji spaja sport i poslovni uspeh u jednu nezaboravnu avanturu!

Prijavi svoj tim: https://games.fitpass.rs/ 

Pozivamo sve kolege, članove porodica i prijatelje da dođu i podrže svoje timove. Vaša podrška sa tribina može biti odlučujuća! Neka atmosfera bude uzavrela i pobednički duh na vrhuncu.

Organizator ovog takmičenja je Fitpass https://fitpass.rs/, kompanja koja već 10 godina na našem tržištu omogućava korisnicima slobodu treniranja tako što putem univerzalne digitalne članarine u oblasti fitnessa, wellbeinga i rekreativnog sporta u Srbiji, svojim članovima omogućava pristup velikoj mreži od preko 500 objekata u 40 gradova. Sa Fitpass-om, korisnici mogu jednostavno da se povežu sa raznovrsnim teretanama, studijima i centrima za wellness i sport, gde god da se nalaze u zemlji.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter