0
AdmiralBet ABA Liga
X&O's CHAT PODCAST Miloš Teodosić 14 53 screenshot

FOTO: X&O podcast/Screenshot

TEODOSIĆ O DERBIJIMA: „Počne u 20.45, završi se u tri – Ne mogu da spavam pred derbi!“

Objavljeno: 24.09.24 u 22:18

Derbiji su uvek izuzetno interesantni za navijače, a Teodosić je otkrio kako to izgleda kroz prizmu igrača.

Srpski plejmejker – Miloš Teodosić prisetio se kako su izgledali grčki derbiji. On je nastupajući za Olimpijakos, odigrao dosta velikih derbija protiv Panatinaikosa, dok je sada redovan učesnik okršaja između Zvezde i Partizana.

„Bilo je strašno zanimljivih derbija, počnu u 20:45 i završe se u tri… To je atmosfera vrlo slična Zvezdi i Partizanu, a Grci su… Više pričaju i deru se i generalno onako, ne samo na utakmici pa je atmosfera derbija veoma slična. Nema velike razlike, ali posle toga odem u Moskvu i tamo mi je čak prijalo da četiri godine nema pritiska da se pobedi Panatinaikos. Ja i sada imam to, da ne mogu da spavam pred derbi.“ – rekao je u X&O podcastu kod Edina Avdića, te potom dodao:

„Ima igrača koji mogu da spavaju normalno, ali izvrtiš utakmicu 6.000 puta u glavi. Koliko god ja neću da to neko vidi, ja sam takav i meni to pomaže da se skoncentrišem. Gubim fokus kada se ne ponašam tako, iako mi stvara pritisak ja se skoncentrišem.“ – zaključio je iskusni plejmejker.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter