0
Evroliga
X&O's CHAT PODCAST Miloš Teodosić 31 29 screenshot

FOTO: X&O podcast/Screenshot

TEODOSIĆ: „Ne mogu da dođem u Zvezdu i da budem 15. u Evroligi!“ (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.24 u 22:45

Akcenat je stavio na Evroligu!

Miloš Teodosić bio je gost podkasta pod nazivom „X&O“ koji vodi proslavljeni komentator, Edin Avdić. Srpski plejmejker otkrio je zašto je došao u Crvenu zvezdu i zašto nije bio zadovoljan sezonom u Evroligi:

„Razmišljao sam o dolasku u Zvezdu dugo i bila mi je želja da igram u Zvezdi i nisam hteo da dođem u Zvezdu i da budem 15. u Evroligi. Bilo je tako prošle godine, ne volim te stvari jer je drugačije to u Bolonji ma koliko mi bilo lepo. Ne mogu da dođem u Zvezdu i da budem 15. Bilo je povreda i svega, ali to je jedini razlog zbog kog nisam hteo i napokon se sklopilo da je to to.“ – rekao je Teodosić i odmah potom nastavio:

„Mislio sam da će Zvezda da napravi odličnu ekipu i krenulo je u nekom trenutku u tom smeru i desilo se nešto prošle godine pa se to nije ostvarilo. Govorim za Evroligu. Ponavljam, meni je primarno bilo Evroliga iako je osvojena ABA liga i KLS kako se već osvojilo i meni je Evroliga primarna i ove godine. Ne treba zapostavljati ABA, ali je primarna Evroliga i mislim da je situacija takva da imaš ekipu, igrače i na nama je da napravimo hemiju i da se uklopimo i da otvorimo Evroligu na pravi način jer će i navijači to prepoznati jer su prvih 4,5 kola bitni za dobar rezultat“ – zaključio je Zvezdin organizator igre.

1
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter