1
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

ISPLIVAO SNIMAK BESNIH NAVIJAČA ISPRED SVLAČIONICE PARTIZANA: Evo šta se tačno desilo! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 24.09.24 u 08:45

U Partizanu, poslednjih meseci, samo problemi.

Crvena zvezda je ostvarila ubedljivu pobedu nad Partizanom u 174. Večitom derbiju, rezultatom 4:0, ali je utakmicu u Humskoj zasenio niz nasilnih incidenata koji su usledili nakon meča.

Najteže je prošao trener Aleksandar Stanojević, koji je zadobio povrede kada je kamen razbio staklo na svlačionici crno-belih. Komadi stakla povredili su ga po glavi i vratu. Njegov pomoćnik, Marko Jovanović, takođe je pretrpeo povrede, sa posekotinama na ruci.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BUTASPORT.RS (@butasport.rs)


Incidenti su kulminirali snimkom na kojem se vidi grupa navijača kako nakon utakmice udara po prozorima svlačionice, uzvikujući optužbe na račun trenera Stanojevića, govoreći da je „izdao klub“. Trener Partizana je nakon incidenta izjavio:

– To „Stanoje odlazi“ mogu da razumem, ali ovo „Prodao si klub Stanoje“, to ne mogu da dozvolim. Nije problem da odem. Otišao sam i kada sam imao 98 bodova. Nikada nisam bežao od odgovornosti. Kome sam prodao – rekao je trener Partizana.

Ovaj incident dodatno je pogoršao situaciju u Partizanu, koji se već suočava s nizom loših rezultata.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
2
1 Komentara
  1. Stanje u partizanu je odraz stanja u društvu.Srpski sport je propadao zadnjih 30 godinaa zbog toga jer ga vode ne stručni i nedgovorni uz podršku lopova ,a navijačsu u glavnom kriminalci ili oni koji su na dobrom putu da to postanu .Država to toleriše jer je to njena tekovina i nema spasa.Zvezda nije daleko od partizana ,možda je još gora ako uzmemo u obzir koliki milioni se ulažu i nestaju a rezultat je evropa za sažaljenje.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter